keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

lehmämeditaatio

vähän feminiinisempää näkökulmaa kaikkien karhu-meditaatioiden vaihtoehdoksi:

juo 2 pulloa viiniä. Lehmäviini passaa mainiosti
(lehmäviini = Demeter-valkkaria, minkä etiketissä lehmän kuva. löytyy jopa meidän takapajula Pori-alkosta. Maistuu mehulta! <3<3 (Kohta löytyy myös luomuvodka ku me hippiäiset mennään vähän liekittämään alkon henkilökuntaa! <3)).

tulevaisuuden käsimalli. ..eiq!











Aamulla hiljasena ja hitaana raahaudu kohti takapihoja ja metsämaita hamustelemaan aluskasvillisuutta, lähinnä nokkosten ja vuohenputkien toivossa. Dippaa hunajaan ja koe taivas.

Mut oikeesti. Oli aikamoiset orastavat krapulatserotoniinivajeoksetukset (mulla ei itseasiassa oo edes muita krapulan oireita kun henkisiä - ja pahoja onkin) mut pikku meditointi autto kummasti. Ja ottaen huomioon, et ois ollu mahollista vetää kaikkein hifeimpiä superfuudeja ja tinktuuroita ja fytoplanktonia (ptytoplanktppntoina) mut hetken mielijohteesta kaapattu vielä aukeamaton vaaleanvihreä vuohenputki oli niin jumalaista ettei mitään rajaa. Mun tekee nytkin mieli niitä, MIKSEN ASU METÄSSÄ YHYY

loppuun ehkä lehmämeditaatioon osuvaa musaikkia:



Where attention goes - energy flows.
Aina kun joku ajattelee sua, sä saat siitä itse energiaa. Jos joku ajattelee sua todella rakastavasti ja hyvällä, ja lähettää sulle energiaa sä pystyt tuntemaan sen, ihan sama kuinka kaukana ootte toisistanne fyysisesti. Se antaa ihmeellisen tunteen, hyvän olon, energiaa. Joten, muodosta suhteita! Opi rakastamaan ihmisiä, ja opi asettamaan itsesi alttiiksi rakkaudelle.
Mun kipupiste, minkä ymmärsin sekunnissa kun asioista puhui ääneen, on et pelkään niin paljon epäonnistumisia sosiaalisessa kanssakäymisessä/suhteissa että väitän itselleni etten mä edes halua olla ihmisten kanssa tekemisissä. Totta on, et introvertille sosialisoiminen todellakin vie energiaa, mut pitkällä tähtäimellä se antaa niiin paljon enemmän. Lisäksi energianvieminen vähenee sitä mukaan, mitä rentoutuneempana sen ihmisen kanssa osaa olla = mitä paremmin sen tuntee = mitä enemmän viettää aikaa. Pelko aiheuttaa kehän, ei edes yritetä olla missään tekemisissä kenenkään kanssa jotta itseään ei vain sattuisi. Mut totuus on se, et oma elämänlaatu paranee niin paljon huikeemmaksi, mitä enemmän sulla on läheisiä suhteita, tai ylipäänsä suhteita tai laadukasta sosiaalista kanssakäymistä. Erakkoituminen on hyvä vaihtoehto jos haluaa pysyä mukavuusalueensa sisällä..

Joten:
Upein kiitos universumille uskomattomista ihmisistä ja ajasta mitä olen taas päässyt kohtaamaan. Ei voi käsittää <3

2 kommenttia:

  1. Ihan paras meditaatio :D
    Kaunis biisi, ja lopussa hyvää kanavointia.

    VastaaPoista
  2. haha joo toi on ihan mieletön < 3 oo ja kiitos <3

    VastaaPoista