sunnuntai 18. joulukuuta 2011

talavi tuli

Safka suli.
Ilmeisesti Juudas ohjasi mua armollaan ja duunasin taas niin taivallista ja ennenkaikkea, maailman helepointa safkaa < 3




Kinpale lohta
sipulia
suolaa (puhdistamatonta, karkeeta merisuolaa)
valkosipulia/jauhetta
kookosöljyä
munia

Sitruunamehua
aurajuustoa

Voitele joku vuoka kookosöljyllä, sit heittelin about puoliks täyteen sipulia. Sipulit voi laittaa vaan kahtia, taisit heittää kokonaisia jotta ne jäis kuitenkin sisältä raa'aks.
Sit lohi siihen päälle, molempiin puoliin (nahka & nahaton) hinkkasin merisuolaa, ja nahattoman kuorrutin kauttaaltaan valkosipulijauheella.
Sit sipulien päälle, nahkapuoli ylös et se paistuu törkeen rapeeks! OOOOO <3 niitten sipulien päälle heittelin munia vähän suojaks.
joku 175 astetta, vähempiki riittää ja antaa olla jonkun aikaa, et kuitenkin sisältä viel pehmee ja vähän raaka.

Sit ulos uunista, viiltoja loheen ja sinne väliin aurajuustot. Sitruunamehua rehujen päälle, tai suoraan lohelle ku vähän jäähtyny. Unohtamatta chlorellaa ja leväsalaattia!!

Ehkä kans viiniä messiin ;) iiiihan vaan antioksidanttihyödyn takii.

<3

1 kommentti:

  1. kuolakuolakuolakuola :) porilainen aurajuusto lyö muuten helsinkiläisen kuusnolla! Ollaan ihan äidin kans tämä todettu ja testattu ;)

    VastaaPoista